11 juni: GEANNULEERD Wandeling met Koos

GEANNULEERD – Vanwege te weinig aanmeldingen is besloten deze wandeling niet door te laten gaan. Hopelijk in het najaar weer!
—————————————————————————————-
Wie LHBT+ Hoeksche Waard al een tijdje volgt kent wellicht Koos en Anne wel.
Niet alleen van de borrels waarop ze vaak aanwezig zijn, maar ook van de leerzame en gezellige wandelingen die ze voor de belangengroep vanuit hun achtertuin organiseren. 

Koos en Anne nodigen jullie uit om weer mee te lopen en na afloop te borrelen in hun tuin. Hoe ver we precies wandelen hangt een beetje van de groep af, maar we zijn “voor het donker thuis”, zoals Koos altijd zegt. Meestal komt dit neer op zo’n anderhalf uur wandelen door het mooie gebied rond Schuring & Numansdorp.

Voorafgaand aan de wandeling is er wat te drinken en na de wandeling een borrel.
Neem gerust ook zelf wat te drinken / koekjes voor elkaar mee, dan zadelen we Koos en Anne niet met alle kosten op. 

Wil je wel gezelligheid, maar niet wandelen? Ook dan ben je welkom en kan je -terwijl er gewandeld wordt- gewoon in de tuin blijven zitten tot de wandelaars terug zijn. Anne blijft thuis.

We verzamelen om  19:30 bij Koos en Anne op Schuring*
Er is dan een uur de tijd om koffie & thee te drinken.
Rond 20:30 gaan we lopen onder leiding van Koos.
Het wordt rond 22:00 donker, tegen die tijd zijn we weer terug bij Koos in de tuin.
Na afloop van de wandeling kan je blijven hangen om te borrelen.

De wandeling is gratis, maar het wordt gewaardeerd als je voor de groep iets te drinken of te knabbelen mee neemt. Neem voor jezelf voor onderweg ook wat water mee. 

* Omdat de wandeling op het privé-adres van Koos en Anne is, delen we dit alleen met de mensen die zich aanmelden via HWLHBT@gmail.com . Tevens hebben we dan je contactgegevens en mocht het weer te slecht zijn om te lopen, dan kunnen we je bereiken.