Activiteiten
Borrels, wandelen, kransleggingen of samen naar Pride

Wij organiseren regelmatig ontmoetingsmomenten voor LHBTI+-ers, zoals borrels, wandelingen of spelletjesmiddagen. Daar is iedereen welkom die zich onderdeel voelt van of verbonden voelt met de ‘roze’ of ‘regenboog’gemeenschap. Daarnaast zijn wij jaarlijks aanwezig bij een of meerdere kransleggingen op 4 mei ter nagedachtenis van vervolgde LHBTI+-ers, en bij het vlaghijsen op Coming Out Day bij de gemeentehuizen. Ook gaan we geregeld gezamenlijk naar Pride-evenementen in de omgeving. Hieronder vind je de laatste aankondigingen en een activiteitenkalender. Kom langs!

Wil je op de hoogte blijven? Word dan lid van onze Facebookgroep, volg ons op Instagram, of schrijf je in voor onze e-mailnieuwsbrief.

Kalender

Nieuws en activiteiten

krans 4 mei Oud-Beijerland 2019

4 mei: Kransleggingen op diverse locaties

Bij de dodenherdenkingen op 4 mei wordt er in de Hoeksche Waard ook een krans gelegd voor de LHBTI+ slachtoffers. Deze kransen worden gelegd door mensen die een band voelen met de LHBTI+ gemeenschap. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn of om mee te helpen een krans te leggen.

Lees verder »

11 juni: GEANNULEERD Wandeling met Koos

Trek je wandelschoenen maar vast aan. Onze gezellige wandelvriend en gids Koos organiseert voor LHBT+ Hoeksche Waard samen met diens partner Anne weer een wandeling die start en eindigt in hun tuin in omgeving Schuring. Het is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Kom langs en loop eens mee!

Lees verder »
krans 4 mei Oud-Beijerland 2019

Oproep: Hulp gezocht voor kranslegging 4 mei

Naast de mensen van onze organisatie zoeken we nog minstens 14 mensen (enkele reserves ook welkom) die namens de LHBTI-ers op het eiland per herdenkingsplek een krans willen leggen. Meer details in dit bericht voor de locaties en tijden.
Voor een krans op de locatie wordt gezorgd.

Lees verder »
UKinUSA drinks borrel LHBT LGBT

Het kan weer! Borrel bij Eeterij De Blaek in Heinenoord.

De zon schijnt, de horeca is weer open: tijd voor een nieuwe LHBTI+ borrel in de Hoeksche Waard!
Wij zijn hier enorm blij mee en kunnen niet wachten om samen met jullie er een gezellige avond van te maken.
Dit maal zijn we vanaf 20:30 uur op 1 april welkom in Eeterij De Blaek te Heinenoord. Kom je ook?

Lees verder »
Oekraïne Ukraine LHBTI LGBT actie hulp crowdfunding COC

Steun LHBTI personen in Oekraïne

COC Nederland start op 1 maart 2022 een crowdfundingsactie voor LHBTI personen in Oekraïne. Zij zorgen dat je volledige donatie terecht komt bij onze collega-organisaties in Oekraïne. Een gift kan eenvoudig via een Tikkie, QR-code of handmatige overschrijving gegeven worden. Je kan zelf de hoogte van het bedrag bepalen.

Lees verder »