Regenboogkaart
Een roze rondje Hoeksche Waard

Ben je op zoek naar horeca, kerken of andere plekken in de Hoeksche Waard waarvan je zeker weet dat je er vriendelijk ontvangen wordt? Op de Regenboogkaart zetten wij plekken waar wij goede ervaringen mee hebben, of omdat die hebben uitgesproken, in officieel beleid of persoonlijke omgang, dat LHBTI+-ers welkom zijn.

Weet je of ben je nog zo’n bedrijf of organisatie op het eiland? Neem dan contact met ons op, via de knop contact of het contactformulier onderaan deze pagina. Dan vullen we de kaart aan. Uiteraard is de kaart een momentopname en gebaseerd op informatie die wij hebben. Mocht je vinden dat een organisatie niet op de kaart thuishoort, neem dan contact met ons op. Ook als je eigen ervaring bij een plek die niet op de kaart staat minder positief was, horen we het graag. We gaan dan met deze plekken in gesprek.

Zoek je organisaties die wel behulpzaam zijn voor Hoeksche Waarders, maar geen te bezoeken locatie in de Hoeksche Waard hebben, zoals Schiedams Lef, het Rotterdamse Transcaf√© of de Hangout 010, kijk dan op onze pagina ‘Info en hulp’. Zoek je informatie hoe je als bedrijf LHBTI+ vriendelijker kunt worden, zoals met behulp van Roze 50+, Movisie of de John Blankestein Foundation? Kijk dan op onze pagina ‘Voor organisaties’.

Klik het zijpaneel open voor de lijst met plaatsen.

Legenda

Geel: kerken

Paars: horeca

Zeegroen: scholen

Lichtblauw: sportclubs

Donkerblauw: politiebureau

Lichtgroen: scouting

Donkergroen: gemeente Hoeksche Waard

Oranje: oranjeverenigingen

Oranjerood: media

Rood: zorg en welzijn

Tips voor de Regenboogkaart