Pers
Besteed aandacht aan onze belangengroep

Wil je met ons spreken voor je medium? Daaraan werken we graag mee! Vul onderstaand formulier in, met uitleg van het item, deadline en contactinformatie. Wij zoeken dan de juiste persoon in onze groep. Als het niet live is, vragen we altijd of we het item mogen zien of horen en onjuistheden mogen corrigeren voor het gepubliceerd wordt.

Hieronder vind je ook beelden die onder voorwaarden vrij te gebruiken zijn, en een overzicht van onze persberichten. Wil je op de perslijst? Gebruik dan onderstaand formulier en vink ‘ja’ aan.

Ben je op zoek naar wat anderen over ons schreven? Kijk dan op de pagina ‘over ons’ bij ‘in de media’.


Rechtenvrije beelden

Onderstaande beelden zijn direct te downloaden en onder voorwaarden vrij te gebruiken. Voorwaarden voor gebruik van het beeld zijn:
  • Alleen te gebruiken bij items die over onze belangengroep gaan
  • Credits: LHBT HW
  • Melden van gebruik wordt gewaardeerd. Gebruik hiervoor bovenstaand formulier.

Persberichten

Vind hier onze persberichten. De informatie uit deze berichten is vrij te gebruiken. Melden wordt gewaardeerd. Wil je deze in je inbox krijgen? Meld je dan aan via bovenstaand formulier.

Coming Out Day 11 oktober 2022: hang je vlag uit, kom naar het vlaghijsen!

Op dinsdag 11 oktober is het Coming Out Day, een dag waarop traditiegetrouw gemeenten, organisaties en betrokken burgers de regenboogvlag hijsen om te laten zien dat LBHTI-ers welkom zijn. Gemeente Hoeksche Waard doet ook dit jaar weer mee. Iedereen is daarbij welkom. Belangengroep LBHT+ HW roept iedereen op die een vlag heeft, deze uit te hangen.

Lees meer »

Vlaggenactie en coming-outverhalen Hoeksche Waard rond Coming Out Day 2020

Zondag 11 oktober is het Coming Out Day. Om aan zoveel mogelijk mensen te laten zien dat LHBTI+’ers hier in de Hoeksche Waard veilig en fijn kunnen leven, roepen we jullie op om massaal de vlag uit te hangen. LHBTI’er of niet, laat zien dat jij vindt dat iedereen hier zichzelf mag zijn! Je kunt bij ons een regenboogvlag bestellen. In aanloop naar 11 oktober willen we graag een aantal ‘coming out’ verhalen met delen. Wil je je verhaal delen? Neem contact met ons op.

Lees meer »

Dit weekend: coronavriendelijk wandelen met LHBT+ HW

Nu de maatregelen tegen corona het ons toelaten weer samen te komen, organiseert LHBT+ HW weer coronavriendelijke activiteiten.

Zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus gaan we wandelen in de Ambachtsheerlijkheid in Numansdorp. Bij voldoende belangstelling ook dinsdag 1 september.

Lees meer »

Tweede borrel LHBT HW

Na het succes van de vorige keer, organiseert HW LHBT – Queer in de Hoeksche Waard donderdagavond 18 april organiseert een tweede borrel in Gasterij de Drie Linden.

Lees meer »